”Vi ser en betydande ökning av bokningarna”

Aesthetic Studio, en klinik för estetisk medicin i hjärtat av Oslo, har genomgått en stor förändring på nätet sedan de blev kunder hos Topborn.


Doktor Andreas Trønnes och hans medarbetare på salongen insåg tidigt vikten av att synas högt upp på Googles organiska lista. Samarbetet med Topborn inleddes med en fokuserad SEO-strategi för att förbättra webbplatsens synlighet.

Det dröjde inte länge innan trafiken till hemsidan ökade från endast några få besökare i månaden till flera tusen.

– Vi har märkt av ökningen då vi får fler frågor inom estetisk medicin, men vi ser också att vår försäljning har påverkats positivt, säger Trønnes.

Andreas Tronnes

Förutom SEO har Aesthetic Studio också tagit hjälp av Topborn för att uppdatera designen och funktionaliteten på hemsidan. Uppdateringen, tillsammans med ett nytt grafiskt material, har gett deras kunder en förbättrad upplevelse när de navigerar och bokar behandlingar på webbplatsen.

Trønnes understryker att den moderna och professionella utformningen ger kunderna ett kvalitetsintryck när de väljer att boka sina behandlingar online.

– Det är av yttersta vikt för oss att ha en uppdaterad och användarvänlig webbplats samt att aktivt engagera oss på sociala medier för att stärka vår kvalitet, säger Trønnes.

Skillnaden före och efter samarbetet med Topborn är tydlig, konstaterar Trønnes.

– Vår webbplats har nu en betydligt bättre synlighet på Google, och vi ser en betydande ökning av bokningarna som kommer från webbplatsen.

Med en förbättrad synlighet på Google och en ökad ström av kunder är Aesthetic Studio redo att fortsätta växa och erbjuda sina kunder estetiska behandlingar i Oslo.

Vi hjälper företag, precis som ditt, att nå ut till fler kunder.

”Vi rekommenderar Topborn då de har hjälpt oss med designen och funktionaliteten på hemsidan samtidigt som de har drivit trafik med deras SEO. Det bästa med Topborn är att de är effektiva och får jobbet gjort.”

Andreas Trønnes, Aesthetic Studio.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.